lørdag den 30. juni 2012

Ovenpå fredagens kraftige regnskyl (der kom 114 mm regn i vores område) var det helt rart at stå op til blå himmel og masser af sol. Det varede dog ikke så længe inden den grå farve indtog himlen. Jeg havde planer om at finde en "knapbutik", så jeg kan få lavet min solar plexus færdig. 


Peder trængte til luftforandring efter flere dage, hvor ryggen har drillet lige rigeligt, og mange timer er gået med bare at ligge på gulvet. Ringe blev valgt, da indkøb af knapper kunne kombineres med en gåtur i dejlig natur omkring Ringe Sø. Vi slap ikke helt for regn, men den værste del kom mens vi kørte hjemad igen.Som i kan se har fredagens regnskyl også sat sit præg på området omkring søen. I øjeblikket er der brug for en større bro, hvis man skal kunne gå tørskoet over. Vi valgte en anden vej, hvor vi undgik problemer i den retning.Eftermiddagen endte med en masse sol, så terrassen blev indtaget til afslapning. Knapperne er syet i og solar plexus snurrer i vaskemaskinen.

1 kommentar:

  1. Det er godt nok irriterende med alt det vand. men så nyder man selvfølgelig solen så meget mere, når den titter frem....

    SvarSlet