onsdag den 20. februar 2013

Et lager.

Jeg er vist ved at få opbygget et mindre lager af Blackhill Højlandsuld fra Garnudsalg. Det gør ikke noget, tværtimod, så er det faktisk ret fedt. Jeg havde flere halve spoler stående. Nu er det hele rullet op, og der er kommet mærkeseddel på med navn og farve. 

Får helt lyst til at bestille noget mere :-)


11 kommentarer:

 1. Det ser rigtig godt ud :)
  Fede farver

  SvarSlet
 2. Nam, nam :))) De er flotte .
  Hilsen beth

  SvarSlet
 3. Ser godt ud. Garnudsalg er et farligt sted at besøge. Man kommer let til at forkøbe sig i alle de skønne farver der er at vælge imellem.

  SvarSlet
 4. Et lager er skønt at have - det er nogle skønne farver og garner du har i dit :-)

  SvarSlet
 5. Det ser rigtig godt ud - og man er jo nødt til at have et godt lager med forskellige farver ;-)

  SvarSlet
 6. Det giver også et godt overblik over de halve og kvarte spoler, man har stående, og så er garnet en pynt i sig selv synes jeg; kan godt forstå, du har lyst til flere (-:

  SvarSlet
 7. Garn kan man jo sådan set kke få nok af.....
  Så er der det med orden på hylderne. Det ser jo godt ud hos dig. Har du en DIY til at lave banderoler efter?? Hvordan gør man det nemt og elegant???

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lidt af et problem at lave banderolerne, da omkredsen rundt om garnnøglet er længere end den lange side på et A4 ark. Jeg klippede nogle strimler i almindelig papir, som jeg clipsede sammen med en clipsemaskine , så de havde en længde, der passede i omkredsen til garnnøglerne. Så skrev jeg de oplysninger jeg havde brug for inden jeg clipsede dem sammen rundt om nøglet. Håber du kan forstå det, ellers må du skrive igen.

   Slet
 8. Det ser godt ud som det står der :)

  SvarSlet
 9. Det er osse bare sådan nogen skønne farver at kikke på. Hvor ser det godt ud og overskueligt.

  SvarSlet