tirsdag den 12. februar 2013

Sok Sok Sokker.

Der er kommet endnu et par sokker af pindene. Denne gang er det lykkedes at få dem stort set ens.


Det var dog ikke uden problemer. Det var meningen at de skulle strikkes 2 på en pind, men jeg opgav til sidst at finde et punkt på begge nøgler, der var ens. Så efter flere gange at ha' smidt det hen af gulvet, besluttede jeg mig for at strikke den ene, og så se om det så var nemmere at finde det rigtige sted i nøglet, så de kunne blive ens. Dette hjalp heller ikke, og jeg blev enig med mig selv om, at så kunne det også være lige meget, og de kunne få lov til at blive lige så forskellige, som de åbenbart havde lyst til. 

Da det meste af skaftet på den anden sok var strikket, kom jeg pludselig til at se at striberne blev spejlvendte. Så var det jo derfor jeg ikke kunne få det til at passe. Jeg trævlede op, og rullede alt garnet op, så jeg kunne finde punktet i den anden ende. Så lykkedes det. 

Troede dog ikke det kunne lade sig gøre, at nøglerne var spejlvendte, men så blev jeg så meget mere klog ;-)

De er strikket i Fabel Strømpegarn fra Drops.

5 kommentarer:

 1. Fabel is just the lovliest sock yarn ever :)

  SvarSlet
 2. Hej
  Ja såvel man det. Den havde jeg nu heller ikke lige gemmen skude må jeg inddrømme. Men fine er de.

  SvarSlet
 3. Jeg har også oplevet det med spejlvendte nøgler (Mayflower). Normalt kan jeg godt leve med forskelligt udseende strømper, men en sjælden gang imellem generer det mig hvis de bliver for uens.... Mest hvis det er garn i heftige farver.

  SvarSlet
 4. Hvor er du ihærdig. Jeg havde nok bare strikket løs og været ligeglad med, om de blev ens. Men det er nu ret pænt med ens sokker:)

  SvarSlet
 5. Sikken da en tålmodighed du har, men de er nu blevet fine;O)

  SvarSlet