fredag den 8. februar 2013

Småting kan også drille.

Jeg har strikket sokker i flerfarvegarn fra Mayflower.


De er strikket på rundpind og for første gang med begge to på en pind. Det gik sådan set meget godt, og så er det praktisk, når man strikker med mønster uden opskrift. Så skal man jo ikke sørge for at huske, hvad man har lavet fra den ene til den anden. 

Jeg fik rullet et stykke af den ene nøgle, så jeg kunne få dem ens. Men som i kan se, så lykkedes det ikke hele vejen. Første problem kom midt i hælen, da der pludselig var en knude på det ene nøgle, og så var det ikke sat sammen på den rigtige måde, så jeg måtte rulle mere af, for at de kunne fortsætte med at være ens. Her sluttede det så ikke, for det var ikke den eneste knude i det nøgle. Endnu 2 knuder var der og ingen af stederne var det samlet i det rigtige farveforløb. Så til sidst kunne det slet ikke lade sig gøre at strikke dem ens. De farver der var i det ene nøgle, var ikke i det andet og omvendt. Eller det vil sige, hvis fødderne også skulle være ens, skulle resten af garnet rulles ud, og så skulle der klippe-klistres for at få dem ens. Jeg opgav og strikkede dem færdig i hver sin farve. 

Det ville være dejligt hvis garnfirmaerne ville samle deres garn i det rigtige forløb.

10 kommentarer:

 1. Øv altså.... Men det man oftes ser er heldigvis ens. Og det er i nogle dejlige farver ... Man kunne sige flotte sokker

  SvarSlet
 2. Personligt synes jeg ikke, det gør noget, at de ikke er ens, men det er da drøn irriterende både at der er knuder på, og at de så ikke er samlet rigtigt

  SvarSlet
 3. Det med at sætte farveforløbet rigtig sammen fra spinderiet, det ville være dejligt. Men vi skal huske at aflevere sådan nogen nøgler, for ellers kan de jo ikke komme til at kende problemet. Skønne sokker i skønne farver.

  SvarSlet
 4. Jeg synes strømperne er skønne og farverne lækre - også selvom de ikke er ens! Men det er træls at finde knuder i nøglerne og når man ønsker ens farveforløb og ikke kan få det, ja, så er man selvfølgelig ikke helt tilfreds. Men heldigvis kan fødderne holde varmen i strømperne uanset hvordan de ser ud!

  SvarSlet
 5. Syntes der er blevet rigtig gode alligevel. Og ja man burde virkelig aflevere eller klage over garn fuld af knuder. Men ofte er det noget hø, man er jo igang og den første knude tja........ Men så bliver det også træls når man nu har betalt fuld pris. For nylig havde jeg et nøgle garn med 4 knuder ganske vist ensfarvet men alligevel.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 6. Årh man kan blive så forba... og ja garnet burde afleveres tilbage - men når man nu er godt igang...
  Flotte sokker du fik ud af det ellers :)

  SvarSlet
 7. De er blevet flotte alligevel. Og man kan jo ikke se på dem, at de skulle have været ens :)

  SvarSlet
 8. Jeg syntes også de er flotte, men er enig i det er surt med de dumme knuder, når de ikke fortsætter rigtigt.

  Flot kjole også whau

  God weekend

  SvarSlet
 9. Hvor er din kjole blevet fin og det klæder den uden pufærmer :-)
  Jeg synes det er herligt, når sokker bliver forskellige - farveforløbet er meget smukt i dem, du har strikket :-)

  SvarSlet