lørdag den 9. januar 2010

Endnu en.Endnu et projekt fra kurven er gjort færdig. Opskriften kan jeg ikke huske, hvor jeg har fra, men den er strikket i lucca superwash herfra. Den er rigtig blød og dejlig, så nu er jeg spændt på, om den også fnulrer meget i brug. Det har jeg tidligere oplevet med det garn, så derfor valgte jeg at prøve superwashen. Nu håber jeg den holder den sig pæn i brug.

6 kommentarer:

 1. Den er bare blevet flot , og hvor er den super anvendeligt i den smukke farve , det er dejligt når der bliver ryddet op i strikkekurven :-)

  SvarSlet
 2. Den er rigtig flot, jeg kan god lide mønster du har brugt.
  God weekend.

  SvarSlet
 3. Skøn trøje, klassisk og anvendelig til mange ting. Jeg krydser fingre for at sandfarvet Lucca superwash ikke opfører sig ligeså tosset som denimfarvet :-) Det skal gerne være en trøje, du kan bruge i flere år :-)

  SvarSlet
 4. Nå du ved ikke hvor du har opskriften fra!
  Den har du da fået af min kone :-)
  Husk nu at fodre fuglene!!!!!!!!!!!!!

  SvarSlet
 5. Til garnmoster. Ja jeg drømmer stadig om at nå bundene i alle kurve, men det kræver jo nok, at jeg skal lade være med at begynde på noget nyt hele tiden.

  Til kom så igang. Håber du også har haft en god weekend.

  Til Strikkeheksen. Jeg er bange for, at jeg har samme problem som dig. Hvis det ender sådan, tror jeg, jeg dropper det firma.

  Til anonym. Tak for oplysningen og bare rolig fuglene skal nok få al den mad de kan spise ;-)

  SvarSlet