fredag den 22. januar 2010

Forandring.

En af vores ruter, når vi går tur, er kraftig under forandring. Turen går ad markvej igennem nogle kirsebærplantager ud til en gammel grusgrav, som vi faktisk har andel i. Det står nemlig på vores skøde til huset. Det er fælles for alle husene i den gamle del af byen. Grusgrav er måske så meget sagt, men det var det engang.

 Den anden dag, da turen gik den vej, viste det sig, at de var ved at fælde kirsebærtræerne og hugge dem til flis.


Jeg har fuld forståelse for landmanden, som selvfølgelig skal have afgrøder på marken, som giver et posistivt  afkast, men det er trist for selve området.

I efteråret var det en stor mark med ribs- og solbærbuske, som blev til en almindelig mark.


Vi har af og til set rådyr, som har græsset mellem træer og buske og hvad skal der mon blive af dem. Bare tanken om at næste forår skal vi ikke se det flotte syn af blomstende kirsebærtræer, det er nu rigtig trist.

Ikke nok med det, så har de også fældet et stort pilehegn.

Landbruget i dag skal være effektivt. Men der er nu ikke meget bonderøv over det her.

1 kommentar:

  1. Jeg kan godt forstå du synes det er trist, at de fælder alle træ og busker. Vil vi så have bær og frugt, bliver de importeret fra andre lande,ærgerlig når vi selv kunne dyrke dem.Jeg har en svigersøn der er landmand,så jeg ved det er svært, med alle de regler og tilskud som er forskellige fra land til land.
    God weekend til dig.

    SvarSlet