mandag den 19. september 2011

Den grønne.


Den grønne har jeg skrevet i overskriften, og så er det faktisk lidt svært at se på dette billede. Men det er den altså.

Det er Tinas tørklæde fra Rasmilla, som er strikket i Rasmillas ynglingsgarn, og helt efter opskriften. Det er blevet utroligt lækkert, men jeg synes, at det gerne måtte være lidt større, ikke i højden men på den brede led.

Jeg tror faktisk, at jeg ville vælge at tage ud i siderne på hver pind i stedet for hver anden, så der kan blive lidt mere at binde med. Men det skal nu nok blive brugt, for lækkert er det.

9 kommentarer:

 1. Tak for oplysningen, det er dejligt at vide, at det har godt af at være bredere - jeg synes det er så ærgerligt, hvis et sjal ikke kan nå ordentligt rundt!

  Men utrolig kønt er det - fine efterårsfarver :-)

  SvarSlet
 2. Det er bare så smukt det sjal, har selv lavet 2 stk af slagsen. Du bliver også glad for det.

  SvarSlet
 3. Uha, nu er jeg da helt overbevist om at jeg må ha den opskrift. Hvor er det smukt. Blonden er jeg specielt vild med, og ja... det kan ikke blive for stort så jeg vil huske det med udtagningerne.

  Kh Henriette ;)

  SvarSlet
 4. PS: jeg har pinnet dit billede på min pinterest board. Der er linket tilbage til dig. Håber ikke det gør noget, men det er så flot at jeg syntes det skulle deles og inspirere andre strikkere rundt om i strikkeland.

  Kh Henriette :)

  SvarSlet
 5. Hvor er det dog smukt - flotte farver, du har valgt (og smuk baggrund, du har valgt at vise det frem i)

  SvarSlet
 6. Ja, det er et skønt lille sjal med streg under lille. Men egentlig synes jeg det er fint med et lille sjal som kontrast til det noget større Camomille. Overvejer at lave en kombination af Tinas Tørklæde og Camomille på et tidspunkt :-)

  SvarSlet
 7. jeg har det på samme måde som dig. Jeg synes også det er lige til den lille side. Men garnet gør det utroligt lækkert, og dit farvevalg er rigtig flot.

  SvarSlet
 8. Det er super fint ;)
  Tak for tippet ;)

  Yt, som har opskriften liggende og vente ;)

  SvarSlet
 9. Jeg har lavet 3 af disse sjaler og givet væk i gaver - og har lige bestilt garn til 3 mere. Jeg laver sjalerne 6o masker større. Så bliver det dejligt stort og kan fint bindes efter udspænding.
  Man kan forlænge mønsteret med 20 masker ad gangen til man synes det passer. Så passer det også med kanten rundt om sjalet. Bare lige et lille tip.
  Dorte

  SvarSlet