søndag den 25. september 2011

Det svære valg.


Det er let at bestille garn på nettet. Men det kan faktisk også godt være svært, for hvilken farve skal man vælge, velvidende at den farve man ser på skærmen måske ikke er helt den samme i virkeligheden.

Forleden dag da der kom garn fra Garnudsalg var disse to farver med. Min plan var at disse to skulle strikkes sammen i et projekt. Billedet her giver ikke helt den rette farve på den lyse. Den er mere meleret. Så da jeg åbnede kassen, tænkte jeg med det samme at de to farver kunne jeg overhovedet ikke strikke sammen.

Problemet er jo ikke større end det kan sagtens bruges til noget andet, men planen lurede stadig i hovedet, så til sidst satte jeg mig alligevel og strikkede en lille prøve. Jeg må sige, at resultatet blev super, ja faktisk meget bedre end jeg havde forestillet mig inden jeg bestilte garnet.

Nu glæder jeg mig til at komme i gang med det rigtige projekt.

4 kommentarer:

 1. hej
  ja det kan være en udfordring at få garn med posten man ikke før har set og mærket, men fedt at du er blevet glad for de to garn sammen, gæder mig til at se hvad du kan få ud af det.

  SvarSlet
 2. Ser da super fint ud, så gå du bare igang ;0)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det godt ud, og dit sjal fra Rasmilla er også blevet virkelig fint. Jeg kan godt følge dig i at det skal være lidt større i bredden.
  Skøn med en by tur med pigerne, det er bare så hyggeligt.

  SvarSlet
 4. Det kan godt være et sats at købe garn på nettet - men her på skærmen ser det godt ud, på billedet.
  god fornøjelse med det.
  mvh Mona

  SvarSlet