mandag den 5. september 2011

Hvad skal jeg vælge?

Jeg har tænkt mig, at der skal stå nye strikkepinde på min ønskeseddel til jul i år. Men jeg ved bare ikke, hvad jeg skal vælge.
Skal det være Addi click eller Knit pro ?


Der er godt nok lidt flere pinde med i Addi-sættet, men jeg bruger aldrig pinde i str. 9 og 10, så dem vil jeg alligevel ikke mangle. I pakken fra Knit Pro er der små dimser, der markerer pindestørrelser på de hengemte projekter. I Addi-sættet følger en "opbevaringstaske" med. Den i Knit Pro ser noget discount-agtig ud, men man kan dog tilkøbe en til 200,00. Der er 4 wirer i Knit Pro, men kun 3 i Addi. Kors hvor er det svært. Hvad mener i ?

10 kommentarer:

 1. Uha, den er svær Fru Westerskov...:-) Hvis jeg skulle vælge, blev det ingen af delene. Jeg er ikke til det der skiften og monteren mellem de forskellige dele. Til gengæld har jeg et rigtig godt udvalg af Addi Turbo rundpinde, og dem er jeg lykkelig for hver eneste gang jeg griber pindene. Mvh Helle

  SvarSlet
 2. Jeg kender ikke Addi Turbo, men jeg har Knit Pro spm jeg er meget glad for. Har tænkt på at lave/købe et itui til dem. Så de bliver lidt lækkert at se på. :)

  SvarSlet
 3. Helt klart knit pro ;)
  Mener ikke overgangen i Addi er god.
  Har du selv haft dem i hånden, det tror jeg er vigtigt ;)

  Yt

  SvarSlet
 4. Det bliver et spørgsmål om hvad du bedst kan lide at have i hånden. metal eller træ?
  jeg har selv knit-pro og er meget glad for dem. For begge gælder det at skifte og montere bliver en vanesag, dejligt er det at kunne skifte til en længere wire..
  og som Yt skriver - prøv at have dem i hånden og føl efter - eller bedre lån et sæt og strik lidt med det...

  SvarSlet
 5. Kære Fru Westerskov
  Jeg vælger helt klart Knit Pro. Jeg har de store sæt i Knit Pro i både træ, metal og akryl. Og af de 3 sæt bruger jeg helt klart mest akryl og metal. Og de knækker heller ikke som flere har været ude for med træpindene. Jeg er meget positiv overrasket over akryl pindene. De er super lette og lækre at strikke med. Knit Pro sættene har alle glatte og spidse pinde - og jeg kan godt lide at strikke med spidse pinde. Desuden kan du bruge wirerne som rundpinde eller almindelige jumperpinde. Jeg bruger også altid mine som jumperpinde, da de ikke belaster armene så meget. Desuden vil jeg anbefale at du ønsker dig de store sæt - der der flere pindestørrelser og wirer med frem for startsættene. Jeg har aldrig fortrudt jeg har købt mine 3 sæt. Men fortrudt jeg ikke har købt dem før.
  Hilsen Dorte

  SvarSlet
 6. Jeg bruger Addi Click - og du vil få ligeså mange svar som der er strikkere ;-) Jeg har aldrig haft problemer med overgangen i Addi, men havde til gengæld mange problemer, da jeg brugte Knit Pro med at wiren gik løs - derudover knækkede jeg knit pro pindene ;-)

  Ville ønske du kunne ha´ et sæt af hvert på prøve, det er næsten den eneste reelle måde at finde ud, hvordan du selv har det :-)

  SvarSlet
 7. Har i sommers købt knitpro i træ og er super super glad for dem... kan varmt anbefales.
  bestilte dem i tyskland (diewollbox.de) det var noget billigere og gik hurtigt.
  Har selv syet etui i stof til dem - se evt på min blog ;0)

  SvarSlet
 8. Jeg har Knit Pro og elsker dem, jeg har lidt af ondt i hænder og håndled når jeg strikkede. Efter jeg fik mine knit Pro træpinde er det slut. Jeg har aldrig knækket en pind, det vil sige kun en og det var fordi jeg satte mig på den ;o)

  SvarSlet
 9. Hej! Jeg er klart addi fan. Det er simpelthen de bedste pinde. Jeg har et pænt udvalg i alm. rundpinde og ikke click-sættet.

  SvarSlet