lørdag den 17. september 2011

Super dejlig.

I går havde jeg en skøn, skøn dag med mine 2 tøser. Vi startede med morgenbrød hos ældste inden dagen bød på shopping i Odense, med indlagt frokost på café.

Mange butikker blev undersøgt på kryds og tværs, mode blev diskuteret, og julegaveønsker blev nævnt i flæng.
Til sidst sluttede vi hos tanterne, hvor jeg købte denne lækre bog, som efterhånden er kendt af mange her i blogverdenen.


WOW hvor er der altså mange lækre modeller i den bog. Det værste af det hele er, at intet garn fra lageret matcher til nogle af disse opskrifter - øv.

Nu er det jo ikke fordi jeg mangler strikketøj, men jeg får bare sådan en lyst til at gå i gang med flere af modellerne fra bogen.

I stedet strikker jeg på en ældre sjals-model fra Drops. Det er faktisk en sommer-model, men det er nu ikke fordi, det har ligget længe i kurven, men jeg synes, jeg har manglet sådan et her i sommer, så nu tænkte jeg, at det måske var en god ide at begynde nu, så der var en chance for at det var færdigt til næste sommer.

5 kommentarer:

 1. :-) Ja mon ikke den så kan nå at blive færdig til næste gang det bliver varmt her i landet hihi. Jeg kunne nu godt tænke mig at se hvad det er for en model, så jeg håber på et billede når du er færdig.
  Jeg ønsker mig bestemt også bogen, og tænker at det så kan være en god grund til at være "nødt" til at indkøbe mere garn.. hehe.

  Rigtig god og hyggelig søndag til dig
  kh Henriette :-))

  SvarSlet
 2. Jeg har forresten også været på FB og givet min støtte til Nicklas. ;)

  SvarSlet
 3. Hej Henriette

  Der skal nok komme et billede af det færdige resultat engang ;)
  Tusind tak for din støtte til Nicklas, det varmer utroligt meget :) Jeg håber der er rigtig mange der vil stemme endnu, han mangler det.

  SvarSlet
 4. Det bliver godt til næste sommer - det ser ud til at blive et fint sjal :-)

  Når først sådan en bog er i hus, er det næsten umuligt at vente med at begynde på noget - jeg kan godt forstå, du er fristet :-)

  SvarSlet
 5. Sommer eller vinter, det er da lige fedt, bare du kan lide at strikke den model du er i gang med. Smukt ser det ud og bogen, ja den må jeg også snart have fat i :-)

  SvarSlet