fredag den 3. august 2012

Nye tider.

Vi er blevet ene 2 her på matriklen. De sidste dage har vi haft travlt med at hjælpe yngste med at flytte i egen lejlighed. Ikke en stor en af slagsen, men en lille etværelses. Hun er nu kommet godt på plads og klar til at tage hul på et nyt afsnit af livet, som også omhandler hendes drømme-studie sundhed og idræt. 

Hun skal bo i samme ejendom som søsteren bare en etage højere oppe. Jeg er sikker på, de vil få en masse glæde af hinanden samtidig med, at det også er muligt at bevare et privatliv, når de nu skal bo på hver sin etage.


I baggrunden har fjernsynet kørt, så vi kunne holde os OL-opdateret.


Herhjemme bliver der nok en smule tomt til at starte med, men mon ikke det går, vi har jo snust lidt til det, mens hun har været på højskole. Og så skal vi jo være glade for, at de ikke er længere væk end ca. 20 km, så der skal ikke så megen planlægning til for at mødes.

4 kommentarer:

 1. Det lyder hyggeligt, at de to søstre kan bo så tæt og alligevel have deres eget.
  Og I vænner jer jo til det, selvom det er tomt i starten.

  SvarSlet
 2. Spændende er det når der flyttes hjemmefra..hvor skal din datter læse? Min ældste skal læse idræt i Aalborg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun skal læse i Odense. Det er dejligt når de får deres ønsker opfyldt :)

   Slet
 3. Det er altså lidt svært, når den sidste flytter. En epoke er forbi og en anden kan begynde, men heldigvis er du ikke helt alene og når først man vænner sig til den nye situation, er det alligevel ikke så tosset. Du kan måske få et håndarbejdsværelse, hvis du ikke allerede har sådan et, og lidt fred og ro til dig selv og dine interesser. Det kan man godt trænge til efter mange, mange år som mor med alt hvad det indebærer.

  Det er godt at din datter er kommet ind på sit drømmestudie og med en søster i samme bygning, bliver det ikke helt så hårdt for hende at flytte hjemmefra, så mon ikke det ender godt altsammen. Rigtig god weekend til dig.

  SvarSlet