torsdag den 8. november 2012

Færdig og alligevel ikke.


Tirsdag aften blev jeg færdig med kjolen skovtur, men heldigvis prøvede jeg den inden jeg stoppede ender ind. Jeg var slet ikke tilfreds. 

Jeg har tidligere lavet den i nummeret større, men synes godt den kunne sidde pænere foroven. Denne gang sidder den perfekt i det øverste, men resten kunne være meget bedre. Det lignede nærmest en trøje, der var blevet alt for lang. 

Nu er der trævlet op til bærestykket, og så vil jeg strikke flere udtagninger, så den får mere kjolefacon.

Det er rigtig meget øv, men trods alt bedre at få et færdigt resultat, som jeg bliver rigtig glad for end ekstra isolering i klædeskabet.

5 kommentarer:

 1. Den bliver sikkert flot når den blir færdig. Glæder mig til at du viser den 💃

  SvarSlet
 2. Surt, surt. Men du er godt nok ihærdig. Jeg havde nok givet op.

  SvarSlet
 3. Enig, enig.
  Jeg har pillet ufattelige mængder op og strikket om gennem tiden, fordi jeg har været utilfreds med resultatet - og har det godt med det!

  SvarSlet
 4. Surt, men alligevel langt det bedste - nu skal du bare op på hesten igen :-)

  SvarSlet
 5. Uha, hvor jeg bare glæder mig til at se din Skovtur!

  Jeg skal jo også selv strikke en når jeg lige kan tage mig sammen...... Havde egentligt besluttet mig for farven til den og var klar til at slå op, men jeg får jo hele tiden øjnene op for "nye" farver udenfor min oprindelige yndlingsskala og så blev jeg i tvivl. Derfor er projektet udsat! Hælder mere og mere til noget i retning af Topaz eller lignende lidt aqua-agtig-farve.

  SvarSlet