søndag den 25. november 2012

Tiden sig nærmer.

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det er højtid for diverse julemarkeder. Her i weekenden har der været julemarked på Herregården Lundegaard beliggende i Nr. Broby. Det var det mest forfærdelige vejr med regn og blæst, da vi ankom til stedet, hvor vi kunne gå gennem porten og ind på en stor brostensbelagt gårdsplads. 


Der var et par enkle boder på gårdspladsen, men langt det meste var under tag i nogle fantastisk flotte gamle bygninger.


Her er et lille kig ind i den nyeste af de gamle lader. Her var der stort set kun boder med forskellige drikke- og madvarer, og der var masser af smagsprøver på alle de lækre ting.Her i Ellen Marsvins lade er der kig op til den fantastiske konstruktion af egetræ. I denne lade var det hovedsagligt kunsthåndværk, der var udstillet.


Efter min mening absolut et julemarked, der er værd at besøge. Men skulle man få lyst til at besøge dette må man dog vente til næste år, da det kun var i denne weekend, der var julemarked.


3 kommentarer:

 1. Sikke nogle flotte lader - meget stemningsfuldt ser det ud til :-)

  SvarSlet
 2. Jeg når næsten aldrig diverse julemarkeder, da jeg stort set altid er på arbejde i weekenderne.

  Men hvor ser det hyggeligt ud på Lundegaard; og især når bygningerne er så flotte som her.....så er det ikke kun boderne der fanger ens interesse!

  SvarSlet
 3. I mange år har jeg gerne ville se det julemarked, det er lidt en dum tid for mig, men det ser rigtig hyggeligt ud og der er meget at se har jeg hørt;O)

  SvarSlet