onsdag den 28. november 2012

Skovtur.


Så kan jeg komme på skovtur i min nye kjole.


 Den hedder skovtur fra bogen Strik en Stund af Annette Danielsen. 

Den er strikket oppefra og ned, som er en genial måde at strikke på. Det er muligt at prøve og passe til undervejs, ja hvis man altså lige husker det og ikke bare strikker løs, som jeg gjorde. Det betød så, at jeg måtte strikke stykket fra bærestykket to gange. 

Jeg har strikket kjolen en gang før, men synes den var lidt for stor i bærestykket, så denne gang valgte jeg at strikke den nummeret mindre. Det betød selvfølgelig også at det nederste stykke blev en del mindre, og det gjorde, at den ikke fik så meget kjolefacon. 

Jeg valgte at pille op til bærestykket, hvor jeg tog lidt masker ud, samtidig med, at jeg lavede lidt flere udtagninger, så jeg endte med samme masker for neden, som nummeret større. Dette gjorde den helt perfekt, så det var helt klart arbejdet værd.


12 kommentarer:

 1. Hvor er den flot.
  Skøn farve..
  Jeg vil prøve at huske dine ændringer.. Da den står på min to-do liste :)

  SvarSlet
 2. Smuk farve til en Skovtur:-)

  SvarSlet
 3. Den ser god ud, skøn farve ')

  Måtte opgive min,maven ville ikke være i den.

  Yt

  SvarSlet
 4. Hej
  Syntes den er super flot , den må jeg eje men dag hvor kronen ikke er så stor.

  SvarSlet
 5. Den er vel nok blevet flot, jeg får helt lyst til at strikke en til mig selv

  SvarSlet
 6. Den er rigtig flot. Jeg er i gang med at strikke den også i en grøn "skovturs" farve , glæder mig til at kunne bruge den når jeg ser din flotte model.
  Og glæder mig også til at følge din blog:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal være så hjertelig velkommen :)

   Slet
 7. Flot Skovtur - hvilket garn har du brugt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har brugt blackhill højlandsuld fra garnudsalg.dk. Jeg mener farven hed jadegrøn.

   Slet
 8. Flot kjole og skøn farve.

  SvarSlet
 9. Jeg har også luret på modellen et par gange. Lige nu er der 2 kjoler på pindene. Tror jeg skal give mig selv opslagsforbud en uge eller to. Men hvor bliver jeg fristet, når jeg ser din model.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 10. Skovtur er jo en af de modeller, der har "spøgt" i mine tanker siden jeg første gang så den - jeg er vild med den og din udgave gør ikke lysten til at strikke den mindre!

  Hvor er den flot i den grønne farve!!! Grøn var engang min yndlingsfarve, men den forsvandt lige så stille ud af garderoben med årene - måske skal den snart ind igen?! Og måske skulle jeg skynde mig at strikke noget færdigt og så - endelig - se at få slået op til en Skovtur!!!

  SvarSlet