tirsdag den 17. april 2012

Med vemod.

I efteråret tog vi en svær beslutning. Vi sagde stop for campinglivet ved at købe en bil, som ikke ville bryde sig om at få en campingvogn at slæbe på. 
Det var en ældre vogn, men den har givet os rigtig mange dejlige timer rundt i sommerlandet og sommetider med masser af regn og blæst, men vi har nydt det.Nu har vi solgt den, og det var en underlig fornemmelse, da køberen kørte med den i går. Jeg er sikker på vi ikke fortryder, for vi har tænkt og snakket længe. Nu håber vi, de bliver lige så glade for den, som vi har været.

2 kommentarer:

  1. Kan godt forstå det var en svær beslutning, men det er da en af dem som er til at lave om, hvis i fortryder. Hilsen en sommer og vinter campist.

    SvarSlet
  2. Uha, jeg forstår dig. Vi har været fastliggere i mange år, man besluttede efter sæsonen 2009 at det var slut; nu er vi kun af sted en uge eller to om sommeren, og det er ok. Vi startede nemlig med for stor campingvogn og for lille bil, men byttede begge dele for nogle år siden... ;) Vi har fået lyst til at prøve andre ting nu da ungerne er blevet store, så vi har på kort tid fået set og prøvet noget helt andet end vi tidligere gjorde. Hver ting til sin tid... ;o)

    SvarSlet