onsdag den 4. april 2012

Poncho.

Ponchoen er blevet tør og klar til brug. Den har været nem at strikke, et rigtig godt projekt til fjernsyns-kiggeri. 

Jeg har ændret en lille smule på opskriften fra hjertegarn. I følge opskriften var der en høj krave på, men jeg er ikke så god til uld direkte på halsen, så jeg valgte at strikke ca. 6 cm rib 2 ret 2 vrang, som jeg bukkede om på bagsiden og syede fast, så kanten er ca. 3 cm i stedet. 

Jeg ved ikke helt om jeg er vild med striberne, måske er jeg nok ikke så meget til farveskiftegarn, men hellere selv bestemme hvordan striberne skal være. Jeg er dog helt sikker på, den nok skal blive brugt alligevel.


Fakta:


Design: Poncho fra hjertegarn. Tilbehør nr. 41. A.
Garn: Kauni 100 % uld
Løbelængde: 100 g = ca 400 m

Anvendt i gram: 325 g
Anvendt i meter: 1300 m
Gram i alt i år: 655 g
Meter i alt i år: 1712,5 m
Farve: EOC sort, grå, lys grå.

Pinde: Nr. 4
Bemærkninger: Jeg har strikket den lidt kortere, da jeg ikke er så høj. Det har jeg gjort ved at strikke en pind mindre i mellem hvert mønster. Kraven har jeg ændret, som beskrevet tidligere i dette indlæg.

7 kommentarer:

 1. Jeg syntes egentlig at den er blevet flot, men kan godt følge dig i det med at ville bestemme stribernes forløb selv. Kaunis er generelt lange, men jeg kan da heldigvis bruge min saks kan jeg hihi. I din poncho ser det nu helt perfekt ud med bredden af farverne syntes jeg.

  Tillykke med fødselsdagen forleden og rigtig god påske.
  Kh Henriette :-))

  SvarSlet
 2. Den er blevet rigtig flot! Jeg er efterhånden en smule træt at selvstribende garn, så lige for tiden laver jeg selv striber. For jeg bliver aldrig træt af striber ;-)

  SvarSlet
 3. Flot poncho og striberne ser helt ok ud :)

  SvarSlet
 4. Den ser da fin ud i mine øjne ;)
  Mon ikke du bliver glad ved den.

  Yt

  SvarSlet
 5. Nøj, hvor er den skøn... ;o)

  SvarSlet
 6. Den ser vildt lækker ud...
  - lige til de laaange lyse aftner ude.
  <mon ikke de kommer i år ;)

  SvarSlet
 7. Jeg er også noget tilbageholdende med farveskiftegarn, selv om også jeg lige har sat noget sådant i gang - herom senere - men jeg synes nu din poncho er smadderpæn og den ser ud til at være dejlig at have på. Jeg spår dig stor fornøjelse med den.

  SvarSlet