torsdag den 15. oktober 2009

Hemmeligheder

Jeg er startet på nyt projekt, men i får ikke at vide, hvad det er. Det er nemlig en hemmelighed, så det bliver først offentlig gjort her, når det ikke er en hemmelighed mere ;-). Det kunne jo være at vedkommende læser med her. Jeg strikker endnu engang i supersoft fra Marianne.

Jeg ved ikke om i har lagt mærke til mit målebånd? Det er ved at være godt slidt, jeg kan snart ikke se tallene mere, men det har også fulgt mig i mange år. Jeg har fået det af noget familie, der er bosat i Sverige helt tilbage i 1988. Det smarte ved den, er den lille trykknap, som holder sammen på det, når det ikke er i brug. Tillige med er det en rigtig god kvalitet. Jeg har flere målebånd, men mange af dem er sådan nogle stive nogen. Her i Danmark har jeg aldrig stødt på den model, men gad vide om den stadig fås i Sverige?


4 kommentarer:

 1. Jamen, det skal jo blive spændende at se, hvad du har gang i :-)

  Mon ikke din udfordring bliver taget op, når der bliver tid :-)

  SvarSlet
 2. Det er skønt med hemmeligheder. Den der får noget i den dejlige farve er i hvert fald heldig.
  God aften til dig og din hemmelighed :o)

  SvarSlet
 3. Sikke da en kæmpe rulle garn :) Jeg bliver virkelig nysgerrig efter at vide hvad det er du er i gang med, når nu det er så store mængder garn der skal til. Men ok.. måske er det ikke hele rullen der skal bruges. hmm Piv jeg spændt.

  Og garnet.. ja det er jo så dejligt at have med at gøre. Gid man kunne have lidt af alle farverne stående. Bare sån til pynt ;)

  Kh Henriette

  SvarSlet
 4. Meget spændende *SS*

  SvarSlet