torsdag den 22. oktober 2009

Rødt kort

Jeg var i svømmehallen i aftes og hørte en sjov historie i omklædningsrummet. Den fik i hvert fald mig til at trække på smilebåndet. Det var en lille dreng, der var ved at fortælle sin mor om hans dag. Han havde åbenbart spillet fodbold og der var en anden dreng der havde skubbet ham.
MOR: Det var da træls.
DRENG: Ja men han fik også det røde kort.
MOR: Hvem gav ham det røde kort?
DRENG: Det gjorde jo dommeren.
MOR: Hvem var dommer?
DRENG: Der var ik' nogen.
Her lignede mor et stort spørgsmåltegn, hvad jeg jo egentlig godt kan forstå. Emnet var uddebateret, og drengen fortsatte i et andet emne.

I aften skal jeg til knipling og et nyt projekt er så småt startet, nu er det bare spændende om det er nogenlunde rigtig gjort, eller det skal startes op forfra. Det skulle gerne blive et mellemværk til en pude.

5 kommentarer:

 1. Det var også en sød lille historie, hvor er de skønne de unger.Jeg forstår ikke hvordan du kan finde ud af flytte de pinde,men det er godt der er nogen der kan, det vil være synd hvis den form for håndarbejde skulle dø ud,da den er meget gammel.

  SvarSlet
 2. Imponerende at man kan finde ud af at kniple. For mig virker det komplet forvirrende. Men dejligt at der er nogen som kan finde ud af det og også "gider" fortsætte med det gamle håndværk. For flot er det.

  SvarSlet
 3. Kniplerier er noget af det smukkeste, så jeg håber, du får det lært :-)

  Det er da godt, at den dreng kan tage "sit indre røde kort" frem, når det er nødvendigt :-)

  SvarSlet
 4. Det er faktisk ikke så svært at kniple, som jeg havde troet. Den sorte løber jeg lige har lavet består kun af 3 forskellige slag, så det kan sagtens lade sig gøre at lave noget brugbart med kun lidt kendskab til det.

  SvarSlet
 5. God historie !

  Håber du har fået sat det rigtig op, jeg har forsøgt mig ud i den kunst men har lagt det lidt til side igen. Det bliver fundet frem en anden gang hvor jeg går lidt mere helhjertet til det.

  SvarSlet