lørdag den 31. oktober 2009

genbrug m.m.

Jeg tror ikke i kan gætte hvad det er jeg har lavet i dag, men det er kniplepuder. De er lavet af en 3 cm tyk flamingoplade, som er beklædt med et gammelt håndklæde, og efterfølgende er de beklædt med stof (et gammel lagen). Så alt i alt nogle billige kniplepuder, der står mig i ca 40 kr for begge to.

Jeg har også nået at bage kage i dag. Min yngste kommer nok temmelig kold hjem fra arbejde i dag og har brug for lidt forkælelse i aften. Hun arbejder i et tøj-lagersalg. Hun har godt nok fortalt, at der var rigtig koldt derovre, hvad vi også tydeligt kunne mærke, da vi var ovre med hendes glemte madpakke i formiddags. Et medbragt termometer viste 1o grader, så jeg vil mene, der skal meget lyst til at gå i gang med at prøve tøj i den kulde. Jeg havde i hvert fald ikke lyst.
Hvis i undrer jer over hvad det lilla i kagen er, så er det henkogte pærer, der lige fik et opkog sammen med nogle friske blommer, der har afgivet masser af farve.

4 kommentarer:

 1. Mums hvor ser den lækker ud, kan næsten dufte den. Tror hun bliver glad for at komme hjem og få lidt varme efter sådan en dag.

  SvarSlet
 2. Det ser meget lækkert og farverigt ud. Uhm..
  God søndag

  SvarSlet
 3. Kan du købe sotten nogle puder?
  Hvor ser den lækker ud den kage.

  SvarSlet
 4. Kagen var lækker :-)

  Angående kniplepuderne ved jeg faktisk ikke om de kan købes. Det var vores lærer der har fortalt hvordan vi skal lave dem.

  SvarSlet