lørdag den 24. oktober 2009

Kolding tur retur

En kurv blev pakket med en kande te, krus og æbler, så der var lidt til ganen på turen, og så var vi klar til at drage mod Kolding.
Der var masser af garn og strikkeglade "damer", og det var ikke kun os der slæbte rundt på mange meter garn. Snakken gik lystigt rundt omkring, og der blev gramset garn i den helt store stil. Jeg fandt ikke alt, hvad jeg søgte, men det var nu nok fordi jeg ledte efter en helt speciel farve, måske den slet ikke findes i garnbranchen ;-)
Men som i kan se gik jeg ikke tomhændet derfra (det så jeg iøvrigt ikke nogen, der gjorde). Noget er der planer for og andet er der ikke. Farverne på billedet snyder som sædvanligt, specielt de 2 slags i midten, de er nemlig lilla.


8 kommentarer:

 1. De indkøb ser indbydende ud. Glæd dig til at strikke med "Lucca" det er super godt garn.
  God weekend.

  SvarSlet
 2. Det er utroligt der stadig er garn tilbage sådan som vi slæbte derfra...

  SvarSlet
 3. Hvor ser det lækkert ud - jeg er stadig helt ved siden af mig selv, fordi jeg ikke var med i år - der skal godt nok tages revanche næste år :-)

  SvarSlet
 4. Jeg har det præcis som strikkeheksen. Og sikke nogen dejlige farver. Glæder mig til at se, hvad der kommer ud af det. Hvad skal du med det, der allerede er planer for?

  SvarSlet
 5. Den yngste datter har bestilt kortærmet cardigan af den grå lucca fino. Den ældste datter har bestilt halstørklæde i den grå lucca. Jeg skal have en cardigan i den beige lucca, og resten finder jeg ud af senere.

  SvarSlet
 6. Hold da fest nogle meget tiltagende billeder af al det garn! wow!!

  SvarSlet
 7. Lækre farver! Det var godt nok svært at begrænse sig ;-)

  SvarSlet
 8. Spørg mig om jeg er misundelig... Jeg syntes det er sååå snyd at jeg ikke bor i nærheden og derfor kun kan læse mig til alle de herligheder der kunne ses og købes. ÆV og øv, men tillykke med de skønne garn du har købt :))

  SvarSlet